Kerkberg 9 - 11__5951 DD__Belfeld______Tel: 077 - 4752711 ______Email: thijssen-janssen@hetnet.nl

 

 

Aanbiedingen

Winterbanden

Winterbanden zijn autobanden welke speciaal zijn ontwikkeld voor winterse omstandigheden. Winterbanden zijn van een speciale rubbersamenstelling die bij koude temperaturen in sneeuw en op natte wegen beter presteren dan gewone zomerbanden. De profilering van winterbanden is anders en dieper om meer grip te creëren en beter water en vuil te kunnen afvoeren. Zodra de temperaturen onder 7 graden Celsius komen presteren winterbanden beter dan zomerbanden. Door de lage temperatuur wordt het rubber van zomerbanden harder en verliest hierdoor zijn grip. Hierdoor adviseert men om uw zomerbanden te vervangen door winterbanden zodra de temperatuur onder de 7 graden Celsius gaat komen. Men zegt ook wel als de "R" weer in de maand zit, is het tijd de banden te vervangen.

Vraag naar onze speciale actieprijzen van een set winterbanden voor uw auto.


BOVAG Pechhulp

Hoe goed u uw auto ook onderhoudt, pech onderweg kan zich altijd voorzoen. En zo'n voorval doet zich altijd op een moment voor dat u het niet kunt hebben. In zo'n geval biedt de BOVAG Pechhulp uitkomst.

Met deze BOVAG Pechhulp bent u een jaar lang 24 uur per dag, 7 dagen per week verzekerd van vakkundige hulp bij pech onderweg. Waar u ook bent, in binnen- of buitenland. Als het maar enigszins mogelijk is, wordt uw auto ter plekke gerepareerd. Lukt dat niet, dan wordt uw auto naar een autobedrijf, aangesloten bij BOVAG gebracht. Zo nodig krijgt u een vervangende auto aangeboden: u kunt dus gewoon weer verder rijden. Ook in het buitenland bestaat de mogelijkheid voor vervangend vervoer. Bij complexe reparaties is het mogelijk dat uw auto naar Nederland wordt gerepatrieerd.

Kortom, met de BOVAG Pechhulp staat u nooit langer stil bij pech onderweg dan noodzakelijk is. De BOVAG Pechhulp is via www.bovag.nl te verkrijgen voor een scherpe prijs van € 49,95. Nieuw is dat u de optie: 'Altijd terug naar eigen garage' kunt selecteren. Wanneer u deze optie neemt wordt u in geval van pech, wat niet direct te repareren is, naar uw eigen BOVAG autobedrijf gebracht. Het is ook mogelijk om extra vervangend vervoer te selecteren. Met deze optie heeft u recht op maximaal 30 dagen vervangend vervoerd. Kijk op www.bovag.nl of selecteer in de zoekmachine een autobedrijf dat voor u de BOVAG Pechhulp kan verzorgen en informeer daar naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Algemene voorwaarden BOVAG Pechhulp


Bij het uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt:

Gratis A.P.K. keuring*

* Excl. afmeldkosten, viergasmeting / roetmeting.


 

 

 

 

 

 

 

Copyright © Autocenter Thijssen-Janssen. Alle rechten voorbehouden.